Laitehoidot

Timanttihionta

Timanttihionta on ihoa puhdistava, elvyttävä, uudistava ja toimintaa parantava hoito. Hoidossa ihon kuollut pintasolukerros poistetaan, joten ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu moninkertaisesti.

Hoidon teho perustuu ihon omaan parantumiskyvyn hyväksikäyttöön. Hionta stimuloi uusien terveiden solujen muodostumista ja jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta.

Hoitomuoto on allergiaystävällinen, eikä sen jälkeen tarvita toipumisaikaa. Se käy kaikille ihotyypeille. Timanttihiontaa voi tehdä sarjahoitona.

microdermabrasion-sugarland-dental-spa-300x200
Timanttihionta:
– puhdistaa ja kuorii
– ihonväri normalisoituu ja kirkastuu
– uudistaa ja kiinteyttää
– poistaa mustapäitä ja talia
– silottaa ryppyjä ja madaltaa juonteita
– korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia

******

Neulaton mesoterapia – kivuton ja infektioriskitön caretec meso

Hoidossa käytetään korkeataajuuselektroporaatio- sekä elektro-osmoosimenetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan syvälle ihon kudoksiin.

Sähköiset pulssiaallot avaavat hetkellisesti solukalvon kanavia, joilla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman, että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoito voidaan suorittaa yksittäisenä hoitona tai 4-6 hoitokerran sarjana, jolloin hoitoväliksi suositellaan 1-2 viikkoa. Hoito aloitetaan timanttihionnalla.

Turn Page on Old Wrinkle Eye to Youth
Neulaton mesoterapia:
– kohottaa ja kiinteyttää ihoa
– supistaa ihohuokosia- poistaa turvotusta kasvoilta
– rentouttaa ja kuntouttaa kasvolihaksia
– tasoittaa ryppyjä ja juonteita
– kirkastaa ihoa

******

Ultraääni-ihonpuhdistus

Sonoscrub3 ec-ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus.

Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille. Se on hellävarainen ja miellyttävä hoito ilman mekaanista ärsytystä. Ultraääni-ihonpuhdistus irrottaa kuolleet sarveissolut ja epäpuhtaudet iholta sekä liu’uttaa talin ulos ihohuokosista kivutta vahingoittamatta kudosta pinnallisesti toimivalla ultraäänellä.

Sonoscrub3ec-hoito irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon sekä jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi ja kirkkaaksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muun epäpuhtauden täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

Tulet varmasti huomaamaan kuinka kokonaisvaltaisesti, tasaisesti ja hellävaraisesti hoito puhdistaa ja virkistää kasvojasi.

ultraaani_ihonpuhdistus